donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSnoei ziet zijn De Graafschap afrekenen met Dordrecht: 'Ik heb mij uitstekend...

Snoei ziet zijn De Graafschap afrekenen met Dordrecht: ‘Ik heb mij uitstekend vermaakt’

De Graafschap won vrijdagavond met ruime cijfers op de eigen Vijverberg van FC Dordrecht (5-0). Hoofdtrainer Mike Snoei was vanzelfsprekend zeer te spreken over de geleverde prestatie en deelde na afloop een compliment uit aan zijn team, maar aan doelman Hidde Jurjus in het bijzonder. De sluitpost wist bij een stand van 2-0 een strafschop te keren die ingeschoten werd door Marques.

Mentaliteit is top
,,Ik heb me uitstekend vermaakt vanavond. Dit hebben we nodig. We spelen veel wedstrijden in een korte periode. Die moeten allemaal gewonnen worden en er moet uitstekend gespeeld worden. Ga er maar aan staan. Ik ben blij met deze ploeg, de mentaliteit is top. Vanavond hadden we een voetballende ploeg tegenover ons”, aldus de hoofdtrainer op de officiële website van De Graafschap.

Strafschop
Het stoppen van een strafschop was naar zeggen van Snoei cruciaal in de wedstrijd tegen FC Dordrecht. De Graafschap moest verder met tien man na de rode kaart voor Ted van de Pavert nadat deze de penalty veroorzaakte. De uitspelende formatie had dus de kans om op 2-1 te komen, maar slaagde daar niet in. ,,Na afloop hebben we Hidde even in het zonnetje gezet. Hij duikt – bij een cruciale tussenstand – als een kat naar de hoek en pakt de strafschop. Dat gaf iedereen een boost. Daarna hebben we als team prima goals gemaakt. Al met al een fijne avond.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD