Volg ons
Richard-Karrenbelt-ONS-Sneek

Derde Divisie Zaterdag

ONS Sneek wilde profiteren van titelaspiraties Rijnsburgse Boys

ONS Sneek wilde profiteren van titelaspiraties Rijnsburgse Boys

ONS Sneek speelde met 2-2 gelijk tegen Rijnsburgse Boys. Op bezoek in Rijnsburg was de formatie van trainer Richard Karrenbelt zelfs dicht bij een overwinning, ware het niet dat Rijnsburgse Boys vlak voor tijd 2-2 maakte. Hoewel Karrenbelt van mening was dat Sneek na de 1-2 ook de 1-3 en 1-4 had moeten maken, vond hij een gelijkspel terecht.

Karrenbelt: ‘Wij zagen Rijnsburg als een kampioenskandidaat’

ONS Sneek maakte de reis naar Rijnsburg met in het achterhoofd dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Het hoger aangeslagen Rijnsburgse Boys van Pieter Mulders was favoriet, maar tegelijkertijd bood dat Sneek weer kansen. “Wij gingen hier naar toe met de gedachte dat wij Rijnsburg als een kampioenskandidaat zagen”, verklapte Karrenbelt tegenover Omroep West. “Ik heb ook tegen mijn spelers gezegd dat zij dat zelf ook denken en dat wij daar misschien wel van kunnen profiteren, want ze geven daardoor wel ruimte weg.”

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag