Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Smith (SteDoCo) houdt de nul en wint van Sparta Nijkerk: ‘Laten zien dat wij een goede ploeg hebben’

Smith (SteDoCo) houdt de nul en wint van Sparta Nijkerk: ‘Laten zien dat wij een goede ploeg hebben’

Mark Smith had zaterdag de primeur om als eerste doelman dit seizoen zijn doel schoon te houden tegen Sparta Nijkerk. De sluitpost pakte met SteDoCo drie punten tegen de uitstekend presterende promovendus (1-0) en was van mening dat zijn ploeg gezien het wedstrijdbeeld ook recht had op de zege. 

Terechte winnaar
,,Wij hebben een zeer goede wedstrijd weggezet tegen Sparta Nijkerk. De eerste twintig minuten was het zoeken voor ons, maar hierna denk ik dat wij het in de eerste helft goed hebben opgepakt. Het was jammer dat wij in de eerste helft de 1-0 niet al wisten te maken want daardoor wisten wij dat we in de tweede helft weer vol aan de bak moesten.  Ik denk dat wij ook in de tweee helft hebben laten zien dat we gewoon een goede ploeg hebben en in staat zijn om als collectief de 1-0 over de streep te kunnen trekken. Je weet dat Sparta Nijkerk de laatste minuten alles of niets gaat spelen en daar zijn wij goed doorheen gekomen en kregen zelfs de kans om de 2-0 te maken. Over de gehele wedstrijd gezien denk ik dat wij de terechte winnaar zijn”, aldus Smith tegenover Voetbal247.

Punten pakken
SteDoCo heeft de smaak te pakken in de competitie, na een matige start met één punt uit vier wedstrijden wist het nu drie wedstrijden op rij te winnen. Op de vraag waar dit kan eindigen voor de ploeg kan Snith nog geen antwoord geven.  ,,We hebben nu drie keer op rij gewonnen, maar dat zegt in deze competitie helemaal niets. De competitie is sterker geworden met ploegen als Sparta Nijkerk en Excelsior’31, je moet er gewoon voor zorgen dat je wedstrijden wint, niets meer en niets minder. Nu wij drie keer wisten te winnen moeten we niet ineens verder vooruit kijken naar waar wij kunnen eindigen. We moeten gewoon lekker voetballen en onze punten pakken.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag