vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSimpele zege brengt Kozakken Boys plaats twee boven GVVV

Simpele zege brengt Kozakken Boys plaats twee boven GVVV

Kozakken Boys heeft de tweede plaats overgenomen van GVVV. De Werkendamse ploeg had geen kind aan Jong FC Twente (0-3). GVVV speelde ondertussen een slordig duel bij AFC en kwam niet verder dan 1-1. Voor AFC is het wel weer een belangrijk gesprokkeld punt in de strijd tegen degradatie.

AFC – GVVV

Op Goed Genoeg kwam AFC alweer snel in de problemen. Laghmouchi was weer van de partij en wist al na vier minuten een aanval op te zetten. Met een hakje legde Mulder de bal terug en Latupeirissa kon afdrukken: 0-1. Het spel van GVVV werd daarna al zeer snel heel slordig, waardoor AFC ook kansen kreeg. Na een klein halfuur had Pieter Koopman de kans, maar zijn schot was te slap. Een minuut later drukte Koen Bosma wel af voor 1-1. De bezoekers bleven erg slordig en daar wist AFC opnieuw bijna van te profiteren. Ditmaal kwam Jonathan Richard door, maar zijn schot werd gekeerd door Johan Jansen. Uit de onderbreking werd GVVV weer gevaarlijk, maar de kopbal van Mulder uit een voorzet van invaller Marbouh werd met moeite gepakt door Patrick Zonneveld. GVVV bleef doordrukken voor de winst, maar uiteindelijk kwam deze er niet. Invaller Patrick Heesakkers kreeg wel de kansen, claimde nog een penalty, om in blessuretijd de bal op de lat te koppen.

Jong FC Twente – Kozakken Boys

Jongeneel haalde al na twee minuten uit en deze inzet kon nog net worden gered. Een minuut later was het wel raak voor Kozakken Boys, dat moest aantreden zonder de geschorste Raily Ignacio. Ahmad Mendes Moreira was wel van de partij en zorgde voor 0-1. Het was volledig eenrichtingsverkeer en dan ook wachten op meer goals. De tweede kwam er na 24 minuten. Stout zette Ahmed El Azzouti vrij voor 0-2. In de tweede helft waren de Kozakken een stuk minder scherp en daardoor kon Twente ook een aantal keer gevaarlijk worden. Zo moest Hammouti de bal van de lijn halen. In een verder matige helft maakte Abdulsamed Abdullahi in de slotminuten nog wel de 0-3.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD