Volg ons

KNVB Beker

Sensatie in Alkmaar: NAC Breda verslaat nummer twee van de Eredivisie

Sensatie in Alkmaar: NAC Breda verslaat nummer twee van de Eredivisie

NAC Breda wist woensdagavond voor een daverende stunt te zorgen in de strijd om de KNVB Beker. De Brabantse formatie was in Alkmaar te sterk voor AZ (1-3) waardoor het zich plaatste voor de halve finale van het voornoemde toernooi.

In de 35ste minuut werd de score geopend door Mounir El Allouchi, hij tikte de bal binnen via een verdediger van de tegenstander (0-1). Verrassend was de voorsprong wel, maar onterecht was deze zeker niet. Voor de pauze wisten de ploegen het net van de tegenstander niet meer te vinden waardoor de gasten de kleedkamers op mochten zoeken met een niet verwachte voorsprong.

Na een klein uur spelen werd er voor de tweede keer gescoord en wederom was het NAC. In de counter kon Schouten alleen op het doel aflopen en passeerde vervolgens de doelman van AZ (0-2). Vijf minuten later kwam de thuisploeg weer terug in de wedstrijd door een hard afstandsschot van Oussama Idrissi (1-2). Het slotakkoord was echter voor Javier Noblejas die de eindstand bepaalde op 1-3.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over KNVB Beker