vrijdag, maart 5, 2021
Home Competities Tweede Divisie Sefa Kurt: 'Rijnsburg heeft weinig aan speler die niet achter zijn keuze...

Sefa Kurt: ‘Rijnsburg heeft weinig aan speler die niet achter zijn keuze staat’

De soap rondom de overgang van Sefa Kurt houdt voorlopig nog wel even aan. In het AD reageert de hoofdpersoon op de houding van de Uien en trainer Wilfred van Leeuwen.

- Advertentie -

Repliek
Zo sneerde Van Leeuwen onder meer naar de terugkrabbelende Kurt. ,,De manier waarop hij die uitspraken gedaan heeft, daar wil ik geen woorden aan vuil maken, al heeft iedereen het recht om te zeggen wat hij vindt”, reageert Kurt. ,,Ik richt me voorlopig op mijn huidige club en het huidige seizoen en dat zou hij ook moeten doen.”

Gevoel
De 27-jarige verdediger heeft nog steeds de wens om onder zijn contract op de Middelmors uit te komen: ,,Het is niet dat ik spijt heb van mijn keuze, want Rijnsburgse Boys is een grote en mooie club, maar diep in mijn hart zegt mijn gevoel dat ik beter op mijn plaats ben bij Excelsior Maassluis. Dat gevoel komt voort uit clubliefde en de situatie waarin ik momenteel verkeer. Ik heb het druk op mijn werk, woon dicht bij mijn huidige club en er is thuis een kleintje op komst, waar ik veel tijd mee wil doorbrengen. Sportief hebben we het bij Excelsior Maassluis bovendien ook uitstekend voor elkaar.”

Stappen ondernemen
Kurt hoopt dat Rijnsburgse Boys alsnog meegaat in zijn verzoek om het contract te ontbinden: ,,Ik denk dat ze weinig hebben aan een speler die niet honderd procent achter zijn keuze staat om voor die club te voetballen. Mocht het zover komen, dan ga ik onderzoeken welke stappen ik nog meer kan ondernemen”, besluit hij tegenover de krant. Pikant is dat vanmiddag Kurt met Excelsior Maassluis tegenover Rijnsburgse Boys staat.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES