woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseSDC Putten pikt Ajax-talent op

SDC Putten pikt Ajax-talent op

SDC Putten ziet haar selectie voor komend seizoen uitgebreid worden met een talent uit de Ajax-opleiding. Alen Karahasanovic speelt komend seizoen voor de Veluwse hoofdklasser.

,,Alen is een 18-jarige rechtsbenige aanvallende middenvelder en is afkomstig van Ajax Onder 18. Hij is een technisch zeer begaafde voetballer, heeft een goed overzicht, creativiteit en een hele mooie dribbel”, omschrijft SDCP de aanwinst op haar website. Karahasanovic begin met voetballen bij SDC Putten en stapte als 8-jarige over naar Ajax. Hij bleef echter in Putten wonen.

Door privé omstandigheden heeft Alen besloten dat hij zo dicht mogelijk bij huis wil gaan voetballen. ,,Toen wij hiervan hoorden hebben we heel snel contact gezocht met Alen en zijn familie en na het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat Alen ondanks dat hij jaren in Amsterdam heeft gespeeld, nog steeds hele positieve gevoelens bij SDC Putten heeft.”

,,Alhoewel de A-selectie eigenlijk al compleet was, hebben we voor Alen, gezien zijn Ajax-achtergrond en omdat hij een echte Puttense jongen is een uitzondering gemaakt. Daarom hebben we een extra plek bij de A-selectie gecreëerd.”

Foto: SDC Putten.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD