dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSchuurman ook komend seizoen hoofdtrainer van VVOG: 'Dit team kan nog mooie...

Schuurman ook komend seizoen hoofdtrainer van VVOG: ‘Dit team kan nog mooie dingen laten zien’

Het eerste elftal van VVOG staat ook komend seizoen onder leiding van Raymond Schuurman. De club uit Harderwijk maakte via de officiële kanalen bekend dat men de overeenkomst met de huidige hoofdtrainer met één jaar wist te verlengen.

De 53-jarige oefenmeester gaf op de website van VVOG tekst en uitleg over zijn langer aanblijven bij de vereniging die uitkomt in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. ,,Ik heb het heel goed naar mijn zin bij VVOG. Het is prettig werken met zowel staf als groep en we hebben het idee dat er nog veel ruimte is om beter te worden. Dit team kan nog mooie dingen laten zien.”

Schuurman was in het verleden onder andere werkzaam voor Sparta Nijkerk, Berkum en Go Ahead Kampen. Halverwege het seizoen 2019/2020 stapte hij in bij VVOG.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD