dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSchimmel verkiest Lienden boven Spakenburg en Kozakken Boys

Schimmel verkiest Lienden boven Spakenburg en Kozakken Boys

Jan Schimmel en Jermo Wilsterman hebben hun contract bij FC Lienden met één seizoen verlengd. Met name aan Schimmel werd getrokken door diverse clubs, maar tekende hij dus toch bij. Aanvoerder Mike Vreekamp heeft wel besloten om na het lopende seizoen te vertrekken.

Clubs in de rij voor goalie

Deze week werd voor Schimmel concurrentie in huis gehaald, want van Achilles’29 is Simon van Beers overgekomen. De 24-jarige Schimmel is echter de onomstreden eerste keuze en belangstelling van andere clubs werden afgeschud. Zowel Spakenburg, Kozakken Boys als DOVO wilden hem graag in huis halen als nieuwe sluitpost, zo meldde bestuurder Nico Wagenvoort. Wilsterman is aan zijn eerste seizoen bij Lienden bezig, nadat hij overkwam van De Bataven.De verdediger is een vaste waarde in het team van Hans Kraay junior en tekende dus bij.

Meniscusblessure

Voor Vreekamp komt er na vier seizoenen wel een einde aan zijn verblijf op De Abdijhof. De 24-jarige middenvelder moest de eerste weken van het seizoen toekijken door een meniscusblessure. Hier moest hij uiteindelijk aan worden geopereerd. De voormalig speler van Vitesse werd tijdens zijn verblijf in Lienden twee keer kampioen in de Topklasse Zondag en won één keer de algehele titel. Een nieuwe club heeft Vreekamp nog niet gevonden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD