vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagScheveningen en FC Lisse zegevieren; IJsselmeervogels gelijk

Scheveningen en FC Lisse zegevieren; IJsselmeervogels gelijk

Scheveningen en FC Lisse hebben goede zaken gedaan ten opzichte van IJsselmeervogels. Terwijl Scheveningen zonder al te veel moeite met 1-3 won van Rijnsburgse Boys en FC Lisse op bezoek bij ASWH met 1-2 te sterk was, kwam IJsselmeervogels op bij Harkemase Boys niet verder dan een 0-0-gelijkspel.

Scheveningen te sterk tegen 10 man

Scheveningen stond voorafgaand aan dit competitieweekend al op de eerste plek en heeft die plek vastgehouden. Het was Tim Peters die de ploeg bij de hand neem. Al in de eerste minuut opende hij de score en na een half uur spelen volgde ook zijn tweede goal. Alhoewel Rijnsburgse Boys na rust met tien man verder moest toen Masies Artien een rode kaart kreeg vanwege een opstootje, scoorde Giovalli Serbony niet veel later de aansluitingstreffer. In de 78ste minuut verpestte Marvin Nieuwlaat echter alle hoop voor Rijnsburgse Boys door de 1-3 te maken. Rijnsburgse Boys zakt door zijn nederlaag en de overwinning van Jong Volendam op Jong FC Groningen (1-4) naar de zesde plek.

FC Lisse blijft in het spoor van Scheveningen. ASWH begon weliwaar sterk aan de partij en kwam zelfs op voorsprong via Jerry Tieleman. Het waren Thierry Monteny en Steven Olsthoorn die de overwinning voor FC Lisse veilig stelden. IJsselmeervogels kon niet mee met Scheveningen en FC Lisse. De nummer drie van de Derde Divisie Zaterdag speelde met 0-0 gelijk tegen Harkemase Boys.

VVOG klimt op ranglijst

VVOG heeft op de ranglijst in de middenmoot een sprongetje gemaakt. Voor het begin van het competitieweekend stond de ploeg nog op plek tien en door een overwinning op Huizen is dat plek nummer zeven geworden. Tim Muller maakte in de derde minuut de 3-0 en daarna scoorde Pernelly Biya.

ONS Sneek boekt forse overwinning

ONS Sneek is flink losgegaan op bezoek bij SteDoCo en dat heeft de ploeg naar de dertiende plek in de Derde Divisie gebracht. Van SteDoCo, dat naar plaats nummer veertien zakte, werd gehakt gemaakt. Jordie van Dam opende in eerste instantie nog de score. Daarna ging het echter helemaal mis voor SteDoCo. Via vier keer Yumé Ramos, één keer Renco van Eeken en één keer Ale de Boer, eindigde het duel in 1-6.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD