maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSC Genemuiden strikt doelman Elmali, Ajax amateurs verrast met Burgzorg

SC Genemuiden strikt doelman Elmali, Ajax amateurs verrast met Burgzorg

Eser Elmali is door SC Genemuiden toegevoegd aan de selectie. De doelman komt over van ASV Dronten zo maakte eerstgenoemde club bekend op de officiële website. Het naar de Derde Divisie gepromoveerde amateurteam van Ajax wist Mitchell Burgzorg en Chavez Uitenwerf aan zich te binden, meldt Het Amsterdamsche Voetbal.

Profvoetbal
Vleugelverdediger Burgzorg (30) trainde de laatste maanden mee bij OFC. In het verleden was hij actief voor onder andere Almere City, Haarlem en NEC. In 2012 maakte hij de overstap naar de Bulgaarse competitie waar hij ging spelen voor Ludogorets. De 24-jarige Uitenwerf was het voorgaande seizoen speler van OFC, maar kwam door blessures weinig aan spelen toe. Ook de verdediger heeft een verleden als profvoetballer.

Doelverdediger
Elmali, voormalig jeugdinternational van Turkije, maakte drie seizoenen deel uit van de selectie bij asv Dronten. Eerder droeg hij het shirt van PEC Zwolle en FC Emmen. De sluitpost is tevens keeperstrainer bij het vrouwenteam van PEC Zwolle dat uitkomt in de Eredivisie.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD