zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSC Cambuur blijft druk op de transfermarkt: Oratmangoen komt en Robertha vertrekt...

SC Cambuur blijft druk op de transfermarkt: Oratmangoen komt en Robertha vertrekt naar Bulgarije

De transfermarkt draait overuren in Leeuwarden, woensdag presenteerde SC Cambuur wederom een nieuwe speler voor komend seizoen. Ragnar Oratmangoen werd transfervrij overgenomen van NEC. Tegenover de komst van de aanvaller staat het vertrek van Nigel Robertha, de aanvaller plaatste zijn handtekening onder een contract bij het Bulgaarse Levski Sofia, het nieuws ten aanzien van deze mutaties werd wereldkundig gemaakt door de club uit de Eerste Divisie.

Uitgaande transfer
De Bulgaarse topclub betaalde een transfersom aan SC Cambuur, maar de hoogte daarvan werd door laatstgenoemde club niet bekend gemaakt. De 21-jarige Robertha speelde sinds het seizoen 2017/2018 in Leeuwarden. In 53 officiële wedstrijden wist hij zestien keer het net van de tegenstander te vinden.

Aanwinst
Oratmangoen tekende een contract voor twee seizoenen in Leeuwarden. In de overeenkomst werd een eenzijdige optie opgenomen waardoor de club hem één jaar extra aan zich kan binden. Het voorgaande seizoen speelde de aanvaller op huurbasis voor Top Oss. In de Eerste Divisie was hij toen goed voor negen treffers. Dinsdag werden Sonny Stevens en Doke Schmidt al gepresenteerd als nieuwe aanwinsten van SC Cambuur.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD