Volg ons

Tweede Divisie

Royston Drenthe ook volgend seizoen te zien in Tweede Divisie

Royston Drenthe ook volgend seizoen te zien in Tweede Divisie

Royston Drenthe zal ook volgend seizoen te zien zijn in de Tweede Divisie. De vandaag 33 jaar geworden oud-prof heeft zijn contract bij Kozakken Boys verlengd.

Drenthe begint daarmee aan zijn tweede seizoen op de Zwaaier, waar hij belandde via zijn neef Tyrone Conraad. ,,Ik zit lekker in m’n vel bij Kozakken Boys. Het is een fijne omgeving met leuke mensen en een goede spelersgroep”, zegt Drenthe op de clubsite. ,,In het bekerduel met GVVV raakte ik geblesseerd en ik begon pas in januari weer lekker te spelen. Dan is het extra jammer dat het seizoen nu zo plotseling ten einde is gekomen, want ik denk dat we nog potten hadden kunnen breken. Mijn fysieke gesteldheid is nu helemaal on point, ook al word ik weer een dagje ouder.”

De oud-prof speelde eerder voor Feyenoord, Real Madrid, Hércules Alicante, Everton, het Russische Alaniya Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, het Turkse Kayseri Erciyesspor, Bani Yas in Abu Dabhi en Sparta.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie