zaterdag, 2 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRoyston Drenthe over keuze voor Kozakken Boys: 'Andere opties niet lucratief genoeg'

Royston Drenthe over keuze voor Kozakken Boys: ‘Andere opties niet lucratief genoeg’

Kozakken Boys beleefde het hoogtepunt van de eerste competitieronde nog voor de aftrap was verricht. Het hengelde Royston Drenthe binnen. De 32-jarige Rotterdammer is echter niet direct inzetbaar.

,,Ik verwacht er over twee á drie weken klaar voor te zijn”, stelde Drenthe in gesprek met Voetbal247.nl. ,,Ik had ook andere opties in het buitenland, maar die waren niet echt lucratief. Voetballen bij Kozakken Boys past ook goed bij mijn andere activiteiten (Drenthe is tevens rapper, red) en bij mijn gezin omdat het dichtbij Rotterdam is.”

,,Het balletje is gaan rollen via Tyrone Conraad, mijn neef. Via hem heb ik een berichtje gestuurd naar Kees Spaan”, besluit de voormalig speler van Real Madrid. Vorig seizoen speelde de voormalig Feyenoord, die enkele jaren geleden al eens stopte met voetballen, voor Sparta Rotterdam.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD