zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCRoy Castien verlengt bij HFC, clubs azen op handtekening Franklin Lewis

Roy Castien verlengt bij HFC, clubs azen op handtekening Franklin Lewis

Zandvoorter Roy Castien komt ook komend seizoen uit voor de Koninklijke. Hij vormt dit seizoen een succesvol duo in het veld met topscorer Sietse Brandsma.

De man met de gouden linker oogt de laatste weken fit en gretig.

 

Achter dit duo diende Mehmet Yüksel zich dit jaar aan en ook hij staat komend seizoen onder contract. Of Jordy Hilterman en Franklin Lewis dat ook staan, blijft de vraag. Lewis komt al twee jaar nauwelijks aan spelen toe en hunkert weer naar het 4-3-3-systeem. OFC en FC Lisse volgen zijn verrichtingen op de voet.

 

Jordy Hilterman is voor HFC een zeer bruikbare speler die zowel door de lucht als in de voeten aanspeelbaar is en op het middenveld en in de spits kan acteren.

Voorin heeft hij ook te maken met de concurrentie van Castien en Brandsma en op het middenveld krijgen Jim Hulleman, Koen Tros en Gerry Vlak normaliter de voorkeur.

Gerry Vlak, Oscar Wilffert en Desevio Payne zijn ook weer te zien aan de Spanjaardslaan volgend seizoen. Ook zij hebben hun contract met een jaar verlengd. Ook Mitchell Honcoop en Jeffrey van der Heijden  deden dat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD