zaterdag, januari 22, 2022
HomeCompetitiesTweede DivisieRogier Veenstra: 'ASWH had creatiever moeten zijn in aantrekken spelers, verwacht lastig...

Rogier Veenstra: ‘ASWH had creatiever moeten zijn in aantrekken spelers, verwacht lastig seizoen’

ASWH-trainer Rogier Veenstra is realistisch over de prestaties die dit seizoen van de Ambachters verwacht mogen worden. Volgens de Zeeuwse coach had de club creatiever moeten zijn om ondanks de beperkte middelen toch een selectie samen te stellen die goed genoeg is voor de Tweede Divisie.

,,ASWH had creatief moeten zijn in het aantrekken van spelers afgelopen zomer. We hebben ons best gedaan, maar ik denk dat daar voor de club ook in de toekomst veel winst te behalen valt. Er zijn ook in de Tweede Divisie voorbeelden van clubs die niet heel veel hebben te besteden maar wel elk jaar in staat zijn om een selectie bij elkaar te zoeken die goed genoeg is voor de Tweede Divisie. Daar zet ik op dit moment bij ASWH wel mijn vraagtekens bij”, stelde Veenstra aan tafel bij RTV Katwijk Sport afgelopen vrijdagavond.

Veenstra lijkt onder meer te doelen op Koninklijke HFC: ,,Ik heb regelmatig contact met Gert Jan Tamerus van Koninklijke HFC omdat ik daar in het verleden mee heb gevoetbald. Daar heb ik wel bewondering voor omdat ik ook qua budget weet wat zij te besteden hebben en als ik dan zie wat voor spelers ze elk jaar weer aan kunnen trekken en vooral de speelwijze die ze spelen, want ik vind dat zij wel heel erg sterk zijn in het 3-5-2 systeem en ik vind het als trainer nog altijd lastig om daar een passend antwoord op te geven.”

De ASWH coach besluit: ,,Ik denk dat het een lastig seizoen wordt, de spelers denken dat ook. Maar als ik vraag aan ze of ze gaan degraderen dan zeggen ze nee.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS