Volg ons

Aan het woord

Rog (Scheveningen) droomt stiekem van de titel : ‘De wonderen zijn de wereld nog niet uit’

Rog (Scheveningen) droomt stiekem van de titel : ‘De wonderen zijn de wereld nog niet uit’

Scheveningen ontvangt zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex de concurrent voor de tweede plaats Quick Boys. De thuisploeg moet winnen om verder afstand te nemen van de ploeg uit Katwijk en in het spoor te blijven van koploper Spakenburg. Barry Rog van Scheveningen weet dat de achterstand op laatstgenoemde groot is (zes punten), maar hoopt toch stiekem om meer dan de tweede plaats. 

Wonder van Houtrust
,,De wonderen zijn de wereld nog niet uit dus waarom zou het wonder van Houtrust niet kunnen gebeuren dit jaar? Ons eerste doel hebben wij bereikt, het halen van de nacompetitie en nu gaan we vol voor promotie en ik denk dat in de vorm waarin wij nu verkeren, als we dat kunnen vasthouden, dat wij een grote kandidaat zijn om dat doel te bereiken dus promotie”, aldus Barry Rog tegenover Omroep West.

Finale
Scheveningen wist eerder dit seizoen een fraaie overwinning te boeken in de uitwedstrijd tegen Quick Boys (2-4). Een overwinning voor de Katwijkers is nodig om nog enig zicht te houden op Spakenburg. ,,Voor Quick Boys is het echt d-day. Als Quick Boys tegen ons geen resultaat haalt dan is het seizoen gewoon over voor ze. Voor ons is het een finale, als wij nu winnen zijn we Quick Boys een beetje kwijt en dan kun je kijken wat Spakenburg doet de komende wedstrijden.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord