Volg ons

Eerste Divisie

RKC maakt rampseizoen NEC compleet

RKC maakt rampseizoen NEC compleet

Het rampseizoen van NEC is ten einde. De Nijmegenaren verspeelden in Waalwijk een 2-0 voorsprong uit de heenwedstrijd van de play-offs door bij de return met 3-0 te verliezen.

NEC startte het duel nog wel aardig en zette druk op de Waalwijkse defensie, maar tot veel kansen leidde het niet. Voor de pauze stelde zeer matig verdedigen van Leroy Labylle Dylan Seys in staat om de 1-0 te maken. Stijn Spierings maakte na rust 2-0, wederom na niet al te sterk verdedigen van NEC. RKC was na rust simpelweg dreigender en het was dan ook wachten op de genadeklap.

Die werd uitgedeeld door Mario Bilate, die één tegen één met doelman Mattijs Branderhorst koel bleef en vakkundig afrondde: 3-0. NEC slaagde er in het resterende kwartier nauwelijks in kansen op de cruciale tegentreffer te maken. Daardoor is het seizoen van de Nijmegenaren over en gaat RKC door naar de halve finale van de play-offs.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie