woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRik Impens lacht na bijzonder doelpunt: "Toch een van mijn mooiere goals!"

Rik Impens lacht na bijzonder doelpunt: “Toch een van mijn mooiere goals!”

Veel commotie en vooral hilariteit gisterenmiddag bij de wedstrijd tussen Harkemase Boys en HSV Hoek. Bij een 3-1 stand gebeurde het namelijk dat de scheidsrechter van dienst, de heer Maurice Paarhuis, de bal over de Friese doellijn “schoot”. Omdat de scheidsrechter een dood spelelement is werd de goal gewoon goedgekeurd en waren de Zeeuwen een bijzonder doelpunt rijker. De goal kwam uiteindelijk op naam van de man die de bal tegen de ongelukkige leidsman aanschoot: Rik Impens. Tegenover Voetbal247.nl reageert de spits met een knipoog: “Toch een van mijn mooiere goals!.”

Hij mag dan wel de Zeeuwse Messi worden genoemd en dit seizoen al veel mooie dingen hebben laten zien, toch was het deze keer geen moment in het hoofd van de 23-jarige Belg opgekomen. Van enige opzet was dan ook geen sprake: “Als ik zou zeggen dat het de bedoeling was, dan geloven ze me niet! Haha.” Impens bezig aan zijn tweede seizoen in Zeeland en heeft met zijn team nog zeer reele kansen op promotie. Met een gemiddelde van ruim 1 uit 2 (32 wedstrijden – 18 goals) heeft de Belg een groot aandeel in het realiseren van deze promotiekans. Aanstaande woensdag wacht de ontmoeting met de nummer 15 van de Tweede Divisie; VVSB.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD