Volg ons
Jeroen-Rijsdijk-Excelsior-Maassluis

Tweede Divisie

Rijsdijk: “Inhalen is ook geen pretje”

Rijsdijk: “Inhalen is ook geen pretje”

Excelsior Maassluis speelde het grootste gedeelte van de wedstrijd tegen Kozakken Boys met een man meer, toch werd er niet gewonnen. Het bleef bij 1-1, net zoals eerder dit seizoen al bijna negentig minuten tegen een tiental van Spakenburg niet werd gewonnen.

Konden ons pijn doen

Trainer Jeroen Rijsdijk besefte dat tegenover FOX Sports. “Het is niet de eerste keer dat we met elf tegen tien dit seizoen niet het maximale eruit hebben gehaald. In de tweede helft ging het tactisch iets beter, maar hebben we nog altijd niet veel kansen gecreëerd. Daarbij zie je ook dat Kozakken Boys sterk in de counter is. Ik vond hun met tien man zelfs gevaarlijker, omdat ze ons pijn konden doen.”

Midweeks inhalen

In Maassluis is in de ochtenduren het kunstgrasveld schoongeveegd waardoor er gespeeld kon worden. De meeste duels gingen echter niet door. Rijndijk had het koud langs de lijn, maar vond dat niet erg. “Straks staan er ploegen drie of vier wedstrijden achter. Dat houdt in dat je doordeweeks moet gaan inhalen. Dan kun je zomaar uit naar Jong Twente of HHC Hardenberg rijden. Dat is ook geen pretje.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie