Volg ons
Jeroen-Rijsdijk-Excelsior-Maassluis

Derde Divisie Zaterdag

Rijsdijk, Engelkes en Nijhuis genomineerd voor Rinus Michels Award

Rijsdijk, Engelkes en Nijhuis genomineerd voor Rinus Michels Award

Excelsior Maassluis-trainer Jeroen Rijsdijk is genomineerd voor de Rinus Michels Awards 2017. Rijsdijk pakte in zijn eerste seizoen in Maassluis direct de algehele landstitel voor amateurs.

Opmerkelijke keuze West I

Ook genomineerd zijn Ed Engelkes (VVOG) en Rene Nijhuis (Quick’20). Engelkes is echter wel genomineerd namens West I voor zijn werk als trainer van de dames van Ajax. Ze krijgen concurrentie van Niels van Casteren (Blauw Geel’38), Miquel van den Dungen (Nuenen) en Jan van Raalte (SC Genemuiden). De uiteindelijke winnaar wordt op 19 mei in het stadion van PEC Zwolle gekozen tijdens het jaarlijkse trainerscongres. Vorig jaar ging de prijs naar VVSB-coach Wilfred van Leeuwen, maar ook Adrie Poldervaart, Marcel Groningen, Eric Meijers, Jan Zoutman, Gert Aandewiel en Jack van den Berg wonnen de award al eens.

Genomineerden nog geen club

Met het oog op volgend seizoen verlengde Rijsdijk reeds zijn contract bij Excelsior Maassluis. Engelkes besloot, nadat hij van Ajax te horen kreeg dat zijn contract als coach van het damesteam niet werd verlengd, zelf na dit seizoen te stoppen bij VVOG om zijn handen vrij te houden voor een nieuwe uitdaging. Nijhuis vertrekt ook bij Quick’20 en heeft nog geen nieuwe club.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag