dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRijnsburgse Boys legt twee basisspelers en blessureklanten vast

Rijnsburgse Boys legt twee basisspelers en blessureklanten vast

Rijnsburgse Boys heeft inmiddels al tien spelers vastliggen voor het volgende seizoen. Daarvan heeft een viertal deze week de krabbel gezet. Het gaat om Roderick Gielisse, Richard van Nieuwkoop, Hidde Prijs en Niek Ossevoort. Gielisse tekende als enige voor twee jaar bij.

Vaste waardes

Van Nieuwkoop is van het kwartet de oudgediende. Inmiddels zal hij namelijk volgend seizoen aan zijn achtste seizoen op De Middelmors beginnen, in die periode wist hij Tim Orlowski uit het elftal te spelen. Gielisse kwam anderhalf jaar geleden over van Sparta Rotterdam en werd al snel basisspeler. Hij wordt gezien als een belangrijke schakel voor de toekomst en heeft dan ook voor twee jaar bijgetekend.

Blessureproblemen

Ossevoort speelde in de jeugd voor Ajax, Feyenoord en NAC. Afgelopen seizoen wist hij bij Rijnsburg na de winterstop een plaats in het elftal te veroveren. Dat was ook dit seizoen het geval tot hij een blessure opliep. Hierdoor moet de vleugelverdediger nu toekijken. Dat is ook het geval voor Prijs. De van Koninklijke HFC overgekomen verdediger raakte al vroeg in het seizoen geblesseerd en hoopt na de winterstop weer te kunnen spelen. Eerder hebben Wesley Goeman, Jeffrey Jongeneelen en Max Hudepohl al verlengd, terwijl Joël Tillema, Jordy Strooker en aanvoerder Donny Verdam een doorlopend contract hebben.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD