woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtRijnsburgse Boys en IJsselmeervogels delen de punten, Barendrecht verslaat Jong Sparta

Rijnsburgse Boys en IJsselmeervogels delen de punten, Barendrecht verslaat Jong Sparta

De topper tussen Rijnsburgse Boys en IJsselmeervogels bleef zaterdagmiddag steken op 0-0. Door de puntendeling is de ploeg uit Spakenburg nu terug te vinden op de tweede plaats in de Tweede Divisie. Barendrecht was te sterk voor de beloften van Sparta (1-3). 

Rijnsburgse Boys – IJsselmeervogels
De thuisspelende vereniging was na iets minder dan tien minuten spelen dichtbij de openingstreffer van het duel. IJsselmeervogels-doelman Schaap mocht de inzet van Jeffrey Jongeneelen echter van de achterlijn halen omdat de speler van de thuisploeg naast schoot en niet tussen de palen. De ploeg uit Spakenburg kreeg ook mogelijkheden om tot scoren te komen maar sluitpost Richard van Nieuwkoop hield zijn ploeg in de lastige situaties op de been. Ondanks dat het een enerverende wedstrijd was bleef de stand zoals de wedstrijd begonnen was (0-0).

Excelsior Maassluis – HFC
In Maassluis kwamen de gasten na 37 minuten spelen op voorsprong door een treffer van Tamerus (0-1). Nog voor de pauze kwam de thuisploeg op gelijke hoogte, Smith was de gevierde man aan de zijde van HFC (1-1).

Jong Sparta Rotterdam – Barendrecht
Het beloften team van Sparta blijft slecht presteren in de Tweede Divisie. Zaterdag ging de ploeg die op de laatste plaats staat onderuit tegen Barendrecht (1-3). De gasten kwamen na twaalf minuten spelen op voorsprong door Esajas (0-1). Vijf minuten later was het echter al weer gelijk door Boukhari (1-1). In de tweede helft werd het verschil gemaakt in het voordeel van Barendrecht door doelpunten van Jongman en Navajas.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD