Volg ons

Rijnsburgse Boys

Rijnsburg-trainer Van Leeuwen: ‘Wij hebben een uitstekende wedstrijd gespeeld’

Rijnsburg-trainer Van Leeuwen: ‘Wij hebben een uitstekende wedstrijd gespeeld’

Rijnsburgse Boys wist zaterdag op het eigen sportcomplex op overtuigende wijze af te rekenen met VVSB (4-0). Hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen was niet alleen tevreden met het resultaat, maar genoot naar zijn zeggen ook van het vertoonde spel van zijn ploeg.

Niets weggegeven
,,Ik denk dat dit het voetbal is dat we graag willen, daar heb ik het met de jongens in de rust ook over gehad. Een pessimist zegt dat VVSB slecht speelde en een optimist zegt dat wij heb goed hebben gedaan. Ik denk dat het gaat om het laatste. Als ik zie wat we nu op de mat weten te leggen, met name aan de bal. Daarnaast hebben wij ook niets weggegeven. Dan hebben wij een uitstekende wedstrijd gespeeld”, aldus de oefenmeester tegenover de camera van Omroep West.

Derde plaats
Rijnsburgse Boys kent een uitstekende start van het seizoen. De ploeg bezet na zes wedstrijden de derde plaats. Het wist dertien punten te pakken, slechts twee minder dan lijstaanvoerder AFC Amsterdam.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Rijnsburgse Boys