woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysRijnsburg-middenvelder Marciano Aalders lang uitgeschakeld na scooterongeluk

Rijnsburg-middenvelder Marciano Aalders lang uitgeschakeld na scooterongeluk

Rijnsburgse Boys moet het zeker twee maanden, maar mogelijk nog wel langer, stellen zonder Marciano Aalders. De 25-jarige middenvelder belandde afgelopen zaterdagnacht in het ziekenhuis na een heftig scooterongeluk, waarbij hij met zijn hoofd op een stoeprand viel na een inhaalmanoeuvre.

Geluk gehad

Aalders liep daarbij een scheurtje in zijn schedel op en brak zijn sleutelbeen. ,,Ik besef wel dat ik geluk heb gehad. Ik mag blij zijn dat ik in het ziekenhuis ben beland en dat het niet allemaal nog erger is afgelopen”, stelt hij tegenover Voetbal in de Bollenstreek.

Herstel
Vanuit Rijnsburg is de middenvelder, afgelopen twee seizoenen spelend voor Katwijk, overladen met steunbetuigingen. Voorlopig zal hij rust moeten houden: ,,Het is lastig te zeggen hoe lang het gaat duren voordat ik weer de oude ben. De breuk in m’n sleutelbeen zal zich binnen zes tot acht weken herstellen. Maar mijn hoofd weet ik niet. Dat zal ook zoiets zijn. Het duurt alleen nog wel even voordat ik weer een bal mag koppen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD