vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieReynaers sluit komend seizoen toch weer aan bij selectie van Noordwijk

Reynaers sluit komend seizoen toch weer aan bij selectie van Noordwijk

VV Noordwijk maakte maandag via de officiële kanalen bekend dat het komend seizoen toch een beroep kan doen op Thomas Reynaers. De middenvelder, die in de winterstop van het voorgaande seizoen had aangegeven een nieuwe club te zoeken, raakte in februari van dit jaar zwaar geblesseerd en wil als hij helemaal hersteld is alsnog graag door bij de vereniging uit de Tweede Divisie.

Ondanks het blessureleed bleef Reynaers zich inzetten voor vv Noordwijk, toen even niet als speler maar hij hield zich bezig met onder andere het analyseren van wedstrijdbeelden en het bespreken daarvan. Op de website van de club gaf hij tekst en uitleg over zijn keuze om komend seizoen toch weer het shirt van Noordwijk aan te trekken.  ,,Het afgelopen jaar heb ik veel steun gekregen van de mensen binnen en rondom de club. Deze steun waardeer ik enorm en het voelt voor mij niet juist om na deze periode op deze manier afscheid te nemen van vv Noordwijk. Ik ben er van overtuigd dat wij met Noordwijk komend seizoen vanuit onze eigen kracht weer een volgende stap kunnen maken, dit is iets dat aansluit bij mijn persoonlijke ambitie en ik maak hier dan ook graag deel van uit. Ik kan niet wachten om weer lekker te voetballen en hoop een ieder snel te kunnen zien op de club!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD