dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRenken (Harkemase Boys) na kleine nederlaag tegen FC Groningen: 'Wij mogen trots...

Renken (Harkemase Boys) na kleine nederlaag tegen FC Groningen: ‘Wij mogen trots zijn op wat wij hebben laten zien’

Harkemase Boys moest woensdagavond zijn meerdere erkennen in FC Groningen (1-2). De ploeg uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal slaagde er echter wel in om er een echte wedstrijd van te maken, zo constateerde ook Jesse Renken. De verdediger was dan ook van mening dat zijn ploeg trots moest zijn op het uiteindelijke resultaat tegen de profclub.

Doelstelling
,,Ik sta hier met een goed gevoel zo kort na de wedstrijd. Ik denk dat wij ons als Harkema van de goede kant hebben laten zien en echt negentig minuten een echte wedstrijd van gemaakt hebben. Dat was vooraf onze doelstelling, dat wij echt de hele wedstrijd lang vol zouden gaan. Op het einde zag je ook dat iedereen alles gegeven had. Dat je hem dan net met 1-2 verliest daar heb ik dan ook wel  vrede mee”, aldus Renken tegenover de camera van het You Tube-kanaal van Harkemase Boys.

Trots
Harkemase Boys had na het maken van de aansluitingstreffer zicht op een stunt tegen FC Groningen, maar verder dan 1-2 kwam het niet. Dat de club uit de Eredivisie won was gezien het kwaliteitsverschil niet vreemd. ,,Als je realistisch bent is het in principe gewoon normaal dat FC Groningen van Harkemase Boys wint. We zijn er allemaal voor gegaan om een stunt neer te zetten, dat het dan net niet lukt, dat is dan maar zo. Wij mogen trots zijn op wat wij hebben laten zien.”

Klik op de video van het officiële You Tube-kanaal van Harkemase Boys voor het volledige interview met Jesse Renken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD