Volg ons

Derde Divisie Zondag

Renfurm vertrekt bij Spakenburg en keert terug bij Hoogland

Renfurm vertrekt bij Spakenburg en keert terug bij Hoogland

Hoogland kan komend seizoen in de Derde Divisie van het zondagvoetbal een beroep doen op Marvin Renfurm. De rechter vleugelverdediger maakte in het seizoen 2019/2020 deel uit van de selectie van Spakenburg. De komst van het talent werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van eerstgenoemde club. 

Renfurm is een oude bekende voor Hoogland, hij speelde daar in zijn jeugdjaren zijn wedstrijden. Vervolgens doorliep hij de jeugdopleiding van FC Utrecht voordat hij de overstap maakte naar Roda’47 in 2017. Eerder maakte de rechtsback al bekend dat hij na één seizoen zou vertrekken bij Spakenburg om meer aan spelen toe te komen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag