Volg ons
Melvin Degenaar Quick'20

Derde Divisie Zondag

Quick’20 haalt twee spelers uit eerste klasse

Quick’20 haalt twee spelers uit eerste klasse

Melvin Degenaar (foto) en Niels Leemhuis spelen met ingang van het seizoen 2016/2017 voor Quick’20. Beide spelers kwamen afgelopen seizoen uit in de eerste klasse en maken hun overgang naar Quick’20 dus de stap naar de Derde Divisie.

Degenaar wist niet van promotie Quick’20

Degenaar komt over van Tubantia, dat op vierde plaats eindigde in de eerste klasse. De 23-jarige rechtspoot is gehaald voor de linkerflank, maar kan ook op andere aanvallende posities worden ingezet. Op de website van Quick’20 moest Degenaar bekennen dat hij niet van de promotie van Quick’20 naar de Derde Divisie op de hoogte was. “Het betekent voor mij sportief een flinke stap hogerop en spelen in de hoofdklasse was ook mooi geweest. Ik heb er enorm veel zin in. Spelen bij de club waar je zelf nog nooit van heb kunnen winnen is een geweldige uitdaging”

Leemhuis afkomstig van Tubbergen

Ook Leemhuis speelde afgelopen seizoen in de eerste klasse, met zijn club TVC’28 uit Tubbergen. Het achttienjarige talent had bij TVC’28 aangegeven graag de stap hogerop te maken en daarom in gesprek was gegaan bij Quick’20. Leemhuis kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag