Volg ons

ADO'20

Quick stunt tegen lijstaanvoerder UNA, ADO’20 en JVC boeken zege

Quick stunt tegen lijstaanvoerder UNA, ADO’20 en JVC boeken zege

Een zwak spelend HBS maakte het ADO’20 bepaald niet lastig. Westlandia wacht na de 2-1 nederlaag tegen JVC Cuijk nog altijd op de eerste overwinning na de winterstop. Quick stuntte met een 1-3 overwinning tegen koploper UNA.

Ook JVC Cuijk te sterk voor Westlandia
Het blijft kwakkelen voor Westlandia na de winterstop. De ploeg van trainer Edwin Grünholz moest deze keer de meerdere erkennen in JVC Cuijk (2-1). De nummer vijf op de ranglijst liep dankzij doelpunten van Boy Visser (strafschop) en Jurre Grotenhuis uit naar een 2-0 voorsprong.  Rémon van Bochoven bracht met een rake strafschop de spanning terug in de wedstrijd. Zeker ook omdat JVC Cuijk verder met tien man moest na een rode kaart voor Furkan Alakmak. Tot een verandering in de stand kwam het uiteindelijk niet meer.

Zwak optreden HBS
Een ondermaats HBS slaagde moest er op toe zien dat ADO’20 met een zuinige 0-1 zege terugkeerde naar Heemskerk. Het winnende doelpunt kwam vlak voor het rustsignaal tot stand, Trainer Marcel Koning werd vlak voor de aftrap geconfronteerd met het afhaken van Mike de Geer. De speler die deze week zijn aanvoerdersband inleverde en bekend maakte na dit seizoen een punt te zetten achter zijn spelercarrière raakte tijdens de warming up geblesseerd. Voor de Hagenaars was de vierde opeenvolgende wedstrijd dat het niet wist te winnen. ADO’20 herstelde zich met de driepunten van de nederlaag een week eerder tegen Quick.

Quick stunt tegen UNA
In de aanloop naar het duel tegen koploper UNA was er voor de Quick spelers Nabil Hadui en Can Memisoglu geen plaats in de selectie van trainer Paul van der Zwaan (foto). Beiden spelers, die na dit seizoen respectievelijk voor Scheveningen en Westlandia uitkomen, weigerde plaats te nemen op de reservebank. ,,Niemand is groter dan het collectief”, sprak de trainer en hield het duo dus thuis. Het verhinderde de Hagenaars niet om in Zeelst voor een daverende stunt te zorgen. UNA  kwam via Mart van de Gevel nog wel op voorsprong maar nog voor rust bepaalde Rachid Bouyaouzan en Roderick Meinema de ruststand op 1-2. In de slotfase tekende Frank van der Heide voor de 1-3 eindstand.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ADO'20