Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys wint in Sneek, DVS’33 keihard onderuit in Groningen en SteDoCo boekt fraaie zege op FC Lisse

Quick Boys wint in Sneek, DVS’33 keihard onderuit in Groningen en SteDoCo boekt fraaie zege op FC Lisse

Quick Boys blijft in het spoor van Noordwijk. De ploeg won de uitwedstrijd van ONS Sneek door twee doelpunten in de laatste twintig minuten (0-2). DVS’33 haakt voorlopig af in de strijd om de eerste plaats, de ploeg ging hard onderuit tegen het beloftenteam van FC Groningen (4-0). SteDoCo won met fraaie cijfers de uitwedstrijd tegen FC Lisse (0-3).

ONS Sneek – Quick Boys
De ploeg uit Katwijk wist twintig minuten voor het einde van de officiële speeltijd dan toch de bevrijdende treffer te produceren. Kay Tejan was de gevierde man bij de formatie uit Katwijk (0-1). In de 89ste minuut besliste Jesse van Nieuwkerk het duel in het voordeel van Quick Boys (0-2). Een uitgebreid verslag van het duel is later te lezen op deze website.

Groningen – DVS’33
In de dertigste minuut van de wedstrijd kwam FC Groningen aan de leiding. Bouman kopte binnen uit de rebound nadat Eppink een schot niet goed wist te verwerken (1-0). Nog voor de pauze kreeg DVS’33 wederom een dreun te verwerken. Uit een moeilijke hoek schoot Absalem de 2-0 binnen.  Daar bleef het echter niet bij voor DVS’33, de ploeg moest nog twee treffers incasseren en verliet met een 4-0 nederlaag het speelveld. De verliezende ploeg moest de laatste minuten van de wedstrijd uitspelen met één man minder, dit nadat Öztürk in de 88ste minuut voor de tweede keer een gele kaart kreeg en dus met rood diende te vertrekken.

FC Lisse – SteDoCo
In Lisse kwamen de gasten na zes minuten spelen aan de leiding, Dos Santos was de maker van de eerste treffer van de middag (0-1). Dit op aangeven van Wielinga die goed door wist te stoten aan de linkerzijde van het speelveld en vervolgens de bal terug legde op de genoemde doelpuntenmaker. Na iets meer dan een half uur spelen wist SteDoCo de voorsprong uit te breiden. Pinarci schoot vanaf een meter of twintig op het doel van FC Lisse. Zijn inzet werd nog wel gekeerd door de doelman van FC Lisse, maar de rebound was een prooi voor Joran Schröder (0-2). In de tweede helft liep SteDoCo nog verder uit door een doelpunt in de 52ste minuut van Vincent Verheul (0-3).

Advertentie
Advertentie

Programma

Meer over Derde Divisie Zaterdag