Volg ons

ACV

Quick Boys weet niet te profiteren van misstap Spakenburg, ACV hard onderuit

Quick Boys weet niet te profiteren van misstap Spakenburg, ACV hard onderuit

Quick Boys lijkt definitief af te haken in de strijd om de titel in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ploeg ging thuis onderuit tegen DVS’33 (0-1) en zag Dirk Kuijt in de pauze afhaken met een blessure. Door de nederlaag zakt de ploeg naar de derde plaats. Jong Almere City had weinig moeite met ACV (5-1) mede door drie treffers van Khalid Tadmine en twee van Mink Peeters. 

Quick Boys – DVS’33
De ploeg uit Katwijk begon met in de voorhoede Dirk Kuijt en Yordi Teijsse. De aanvallers wisten in de eerste vijfenveertig minuten echter het net van de tegenstander niet te vinden. Quick Boys zag in de pauze de oud-speler van onder andere Feyenoord en FC Utrecht in de kleedkamer achterblijven vanwege een blessure, zijn vervanger was Philippe Den Hartog. In de 67ste minuut kwam de ploeg uit Katwijk op achterstand, Maurice de Ruiter was verantwoordelijk voor de 0-1. Quick Boys wist zich niet meer te herstellen van de achterstand en bleef na negentig minuten spelen met lege handen achter.

Jong Almere City  – ACV
De ploeg uit Assen kreeg na drie minuten spelen een mokerslag te verwerken. Khalid Tadmine opende namelijk de score in het voordeel van Jong Almere City (1-0). Na 21 minuten ging de bal op de stip en Tadmine schoor voor de tweede keer de bal achter de doelman van ACV (2-0). In de 32steminuut werd het duel al beslist, Tadmine maakte zijn hattrick compleet (3-0). Mink Peeters zorgde nog voor de pauze voor de 4-0 in het voordeel van Almere City. In de tweede helft was het na 64 minuten spelen weer raak, Mink Peeters maakte zijn tweede van de middag (5-0). Pascal Huser mocht in de slotfase van het duel de zogenoemde eretreffer nog produceren (5-1).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ACV