vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys verlengt contract Zoutman

Quick Boys verlengt contract Zoutman

Jan Zoutman zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van Quick Boys. De oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen op Nieuw Zuid, waarin het vooralsnog niet wil vlotten in de Derde Divisie Zaterdag. Toch heeft de clubleiding zijn contract verlengd tot de zomer van 2018.

Eigen identiteit en dat schroomt Zoutman niet

“Beide partijen zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking”, zo laat Quick Boys weten. “De club hecht veel waarde aan haar eigen identiteit van het eerste elftal. Zoutman schroomt er niet voor om eigen jeugdspelers een kans te geven in de hoofdmacht. Met het vastleggen van de inwoner van Velsen wordt bovendien de continuïteit en kwaliteit binnen de technische staf van de blauwwitten gewaarborgd.”

Eindelijk Hoofdklasse verlaten

De inmiddels 47-jarige Zoutman heeft in het verleden al succes gewerkt bij Argon, HFC Haarlem, IJsselmeervogels en het beloftenteam van FC Twente. Vorig seizoen wist hij te realiseren dat Quick Boys eindelijk de Hoofdklasse wist te verlaten. De lat werd binnen de club gelijk erg hoog gelegd voor de Derde Divisie, want de top-5 was het doel. Mede door het vertrek van doelpuntenmachine Yordi Teijsse blijkt dit een onrealistische doelstelling te zijn geweest. Na veertien duels staat Quick Boys dertiende, met slechts twee punten voorsprong op de nacompetitieplaatsen. Tijdens de grote nederlaag tegen Rijnsburgse Boys waren er zelfs witte zakdoekjes te zien langs de lijn, maar de clubleiding in Katwijk spreekt met de verlenging duidelijk zijn vertrouwen uit in Zoutman.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD