Volg ons
Jan Zoutman Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys verlengt contract Zoutman

Quick Boys verlengt contract Zoutman

Jan Zoutman zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van Quick Boys. De oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen op Nieuw Zuid, waarin het vooralsnog niet wil vlotten in de Derde Divisie Zaterdag. Toch heeft de clubleiding zijn contract verlengd tot de zomer van 2018.

Eigen identiteit en dat schroomt Zoutman niet

“Beide partijen zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking”, zo laat Quick Boys weten. “De club hecht veel waarde aan haar eigen identiteit van het eerste elftal. Zoutman schroomt er niet voor om eigen jeugdspelers een kans te geven in de hoofdmacht. Met het vastleggen van de inwoner van Velsen wordt bovendien de continuïteit en kwaliteit binnen de technische staf van de blauwwitten gewaarborgd.”

Eindelijk Hoofdklasse verlaten

De inmiddels 47-jarige Zoutman heeft in het verleden al succes gewerkt bij Argon, HFC Haarlem, IJsselmeervogels en het beloftenteam van FC Twente. Vorig seizoen wist hij te realiseren dat Quick Boys eindelijk de Hoofdklasse wist te verlaten. De lat werd binnen de club gelijk erg hoog gelegd voor de Derde Divisie, want de top-5 was het doel. Mede door het vertrek van doelpuntenmachine Yordi Teijsse blijkt dit een onrealistische doelstelling te zijn geweest. Na veertien duels staat Quick Boys dertiende, met slechts twee punten voorsprong op de nacompetitieplaatsen. Tijdens de grote nederlaag tegen Rijnsburgse Boys waren er zelfs witte zakdoekjes te zien langs de lijn, maar de clubleiding in Katwijk spreekt met de verlenging duidelijk zijn vertrouwen uit in Zoutman.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag