Volg ons

ASWH

Quick Boys ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag tegen ODIN’59, ASWH verslaat VVOG

Quick Boys ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag tegen ODIN’59, ASWH verslaat VVOG

Quick Boys leek zaterdagmiddag in Katwijk op weg naar de eerste nederlaag van het seizoen. In de blessuretijd was het echter Jesse van Nieuwkerk die alsnog de gelijkmaker wist te maken (1-1). ASWH won op het eigen sportcomplex van VVOG (2-0).

Quick Boys – Odin’59
In de 35ste minuut kwamen de gasten op voorsprong in Katwijk. Na een ingooi van Jim Hulleman kopte Ahmed al Majdi de bal achter Paul van der Helm (0-1). Quick Boys leek aangeslagen na de openingstreffer, net voor de pauze kreeg Jeffrey Klijbroek een mooie kans, maar de sluitpost van de thuisploeg wist op de juiste manier op te treden. Na de pauze ging Quick Boys op jacht naar de gelijkmaker en in de slotfase kreeg het loon naar werken. Diep in de blessuretijd was het Jesse van Nieuwkerk die de eindstand bepaalde op 1-1.

ASWH – VVOG
Net voor de pauze kwam ASWH aan de leiding tegen de ploeg uit Harderwijk. Bilal El Amrani kon de bal binnen tikken na een goede aanval en de voorzet van Clarence Bijl (1-0). Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd wist wederom El Amrani het net te vinden (2-0) waardoor de thuisploeg het speelveld kon verlaten met drie punten.

Advertentie
Advertentie

Programma

Meer over ASWH