Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Problemen stapelen zich op bij DOVO: Trainer Calderwood is boos en meldt zich ziek

Problemen stapelen zich op bij DOVO: Trainer Calderwood is boos en meldt zich ziek

RTV Utrecht kwam maandagavond laat met het nieuws naar buiten dat er wederom onrust was bij het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende DOVO. Op de website van de regionale omroep stond te lezen dat hoofdtrainer Scott Calderwood zich ziek had gemeld omdat hij het niet eens was met een actie van de Financiële Stichting DOVO (FSD).

De voornoemde stichting zou zonder medeweten van de hoofdtrainer contact gelegd hebben met een beoogde aanwinst en de onderhandelingen gestart zijn. De desbetreffende speler stond wel op het wensenlijstje van Calderwood, maar niet bovenaan. De hoofdtrainer is bij DOVO tevens technisch manager en hij voelde zich door de actie van de FSD gepasseerd, zo meldt RTV Utrecht.

Het is al langer onrustig in Veenendaal. De reden daarvan ligt vooral in het feit dat de Financiële Stichting DOVO (FSD) een ander idee heeft over hoe om te gaan met de financiële problemen, die mede ontstaan zijn  door de coronacrisis, dan Calderwood.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag