Volg ons

Rijnsburgse Boys

Prijs (Rijnsburgse Boys) kondigt vertrek aan: ‘Wil geen bankzitter zijn zonder uitzicht op basisplaats’

Prijs (Rijnsburgse Boys) kondigt vertrek aan: ‘Wil geen bankzitter zijn zonder uitzicht op basisplaats’

Hidde Prijs hoopt in de winterstop of uiterlijk aan het einde van het lopende seizoen de overstap te maken naar een nieuwe vereniging. De verdediger heeft nog een doorlopend contract bij Rijnsburgse Boys, maar aast op een spoedig vertrek, meldt de club uit de Tweede Divisie op de officiële website.

Bankzitter
De 24-jarige verdediger kan dit seizoen niet rekenen op een basisplaats en ook ging hij vanaf 1 september aan de slag bij een nieuwe werkgever. Prijs hoopt dan ook bij voorkeur een nieuwe club te kunnen vinden in de omgeving van Amsterdam.  ,,Als ik wel had gespeeld, zou ik deze keus niet hebben gemaakt. Rijnsburgse Boys is een prachtige vereniging met een grote supportersschare die overal mee naartoe reist en waarvoor je graag een paar passen extra zet. Ook de mensen rondom de ploeg zijn geweldig. Dat geldt ook voor de jongens in de groep waarmee ik met veel plezier optrek. Maar ik wil geen bankzitter zijn zonder uitzicht op een basisplaats”, aldus de verdediger op de voornoemde website.

Loopbaan
In 2016 arriveerde Prijs bij Rijnsburgse Boys. Voor deze periode speelde hij drie jaar bij de Koninklijke HFC. Tevens maakte hij meerdere jaren deel uit van de jeugdopleiding van Ajax.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Rijnsburgse Boys