maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPODCAST | #12: 'Het kriebelt weer om een club te trainen die...

PODCAST | #12: ‘Het kriebelt weer om een club te trainen die voor de prijzen speelt.’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de twaalfde podcast van het seizoen: DVS’33 verloor afgelopen zaterdag, zonder de opgestapte coach Richard Plug, met 0-2 van Barendrecht en lijkt de de aansluiting op Sparta Nijkerk kwijt te raken. Diezelfde Plug tekende deze week als nieuwe trainer van VVSB, waar hij de naar Spakenburg vertrokken Eric Meijers vervangt. Ook was er in de Derde Divisie Zondag een mooi moment: Hoogland-speler Coen Heus keerde na een jaar zwaar blessureleed terug op de velden en bekroonde zijn comeback met een doelpunt. En uiteraard weer genoeg aandacht voor de Tweede Divisie waar de laagvliegers Quick Boys en Scheveningen hele belangrijke punten pakten en daarmee hun sterke reeks voortzetten. Kunnen zij hun goede vorm doortrekken en de andere clubs in degradatiegevaar brengen?

Ook hebben we weer een bijzonder interessante studiogast! Deze week is het Hercules-trainer Jochem Twisker die vertelt over zijn carrière, de afgeketste overgang naar Spakenburg en zijn toekomst. Blijft hij bij Hercules, of kiest hij voor een nieuw avontuur? ,,Ja, er hebben al clubs gebeld”, bekende de kampioenenmaker van Spakenburg en De Dijk in de podcast.

Dit allemaal en meer komt voorbij in de podcast van Voetbal247. Hoofdredacteur Jelmer Geerds is samen met hoofdgast Jochem Twisker en presentator Dimitri van Tuijl in de studio om er weer een mooie uitzending van te maken. Genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’
3. ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’
4. ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.’
5. ‘Ik heb wel te doen met John de Wolf.’
6. ‘Een betaalde technisch directeur heeft geen toegevoegde waarde.’
7. ‘Zonder budgetverhoging heeft Hercules haar plafond wel bereikt.’
8. ‘Berry Powel over GVVV, DVS’33 en zijn eeuwige jeugd’
9. ‘Ik heb mijn plezier teruggevonden in het amateurvoetbal.’
10. ‘Als ASWH er in blijft, lopen we een week lang de polonaise.’
11. ‘Het zijn van een stabiele Tweede Divisionist is het plafond voor Scheveningen.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD