Volg ons

Derde Divisie

Play-offs smaken naar meer voor OSS’20: ‘Volgend jaar weer om de prijzen spelen’

Play-offs smaken naar meer voor OSS’20: ‘Volgend jaar weer om de prijzen spelen’

Met opgeheven hoofd verliet OSS’20 de play-offs, waarin Quick Boys te sterk bleek. Volgend seizoen wil de Brabantse club echter opnieuw bovenin meedoen.

,,Het was natuurlijk al een extraatje voor ons hè, deze nacompetitie”, stelt Joep Engelen in het Brabants Dagblad. ,,Dit is ons eerste jaar in de derde divisie en we hadden aan het begin van het seizoen sowieso niet gedacht dat we om promotie zouden spelen.”

,,We moeten alleen nog groeien op bepaalde details”, vervolgt hij. ,,Als we dit jaar waren gepromoveerd was het misschien wel goedgekomen, maar een extra jaartje derde divisie is misschien wel beter voor ons. Volgend jaar willen we in ieder geval weer spelen om de prijzen. Welke prijs zien we uiteindelijk nog wel.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie