vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPaul Weerman kondigt vertrek aan bij Staphorst

Paul Weerman kondigt vertrek aan bij Staphorst

Staphorst moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Paul Weerman heeft aangekondigd komende zomer te stoppen. Reden zijn drukke werkzaamheden binnen zijn bedrijf, schrijft hij in een open brief.

,,De beslissing om te stoppen als trainer van Staphorst is een hele moeilijke, lastige beslissing geweest. Ik heb het ongelooflijk goed naar mijn zin als trainer van deze prachtige, stabiele club met zijn trouwe achterban en zou er wat dat betreft nog jaren kunnen werken. Zo’n anderhalf jaar geleden ben ik samen met een compagnon een nieuw drone bedrijf begonnen en om dat goed van de grond te krijgen kost dat veel tijd en energie. Die tijd en energie heb ik ook nodig om trainer te zijn op dit niveau. Ik merk de laatste tijd steeds vaker dat de tijd om beide zaken voor 100% uit te voeren lastig is. De reden om te stoppen als trainer is dan ook dat ik na dit seizoen mij volledig wil focussen op het van de grond krijgen van mijn bedrijf. Het is wel een beslissing met pijn in het hart, omdat ik mij erg thuis voel bij deze mooie club. Ik word hier gewaardeerd als trainer, maar vooral ook als mens. In deze situatie is er voor mij geen goede beslissing mogelijk, maar wel een verstandige beslissing. De klik die ik heb met de staf, spelersgroep, bestuur, supporters en vrijwilligers maakt deze keuze er niet makkelijker op.”

Weerman is sinds 2019 actief bij Staphorst en promoveerde dat seizoen naar de Derde Divisie. Eerder was hij coach van Achilles 1894 en WKE.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS