Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Monsterscore voor Baronie tegen Papendorp, Halsteren wint bij GVV Unitas

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Monsterscore voor Baronie tegen Papendorp, Halsteren wint bij GVV Unitas

Baronie beleefde zondag een uiterst prettige middag tegen SVA Papendorp. De thuisploeg liet niets heel van de club die vorig seizoen nog door het leven ging als Magreb’90 (8-1). Halsteren, Nuenen en Groene Ster wisten ook in de tweede speelronde de volle winst te pakken. 

Baronie – SVA Papendorp 8-1
In de tiende minuut stond de eerste treffer al op het scorebord. Moustafa Mohammad was verantwoordelijk voor de 1-0. Door doelpunten van Nizar Mekkaoui en Jorik Mijnhijmer was na 33 minuten spelen de tussenstand van 3-0 al bereikt. Drie minuten na de derde treffer deed Papendorp iets terug door Hicham Chatouani (3-1). Nog net voor de pauze stelde Baronie orde op zaken door Nizar Mekkaoui (4-1). Baronie liep in de tweede helft uit naar 8-1 door doelpunten van David Vermeulen, Mijnhijmer (2x) en Jens Wirix.

GVV Unitas – Halsteren 0-1
Halsteren, één van de titelkandidaten in de hoofdklasse B, wist de uitwedstrijd tegen GVV Unitas winnend af te sluiten. De winnende treffer kwam op naam van Karim Didi, hij passeerde de doelman van de tegenstander in de 57ste minuut.

Overige uitslagen:
Nuenen – SV Meerssen 4-1
Leonidas – Alphense Boys 1-4
Gemert – IFC 5-2
De Meern – Vlissingen 0-3
Groene Ster – Minor 5-1
RKAVV – UDI’19  3-1

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse