Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Monsterscore voor Baronie tegen Papendorp, Halsteren wint bij GVV Unitas

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Monsterscore voor Baronie tegen Papendorp, Halsteren wint bij GVV Unitas

Baronie beleefde zondag een uiterst prettige middag tegen SVA Papendorp. De thuisploeg liet niets heel van de club die vorig seizoen nog door het leven ging als Magreb’90 (8-1). Halsteren, Nuenen en Groene Ster wisten ook in de tweede speelronde de volle winst te pakken. 

Baronie – SVA Papendorp 8-1
In de tiende minuut stond de eerste treffer al op het scorebord. Moustafa Mohammad was verantwoordelijk voor de 1-0. Door doelpunten van Nizar Mekkaoui en Jorik Mijnhijmer was na 33 minuten spelen de tussenstand van 3-0 al bereikt. Drie minuten na de derde treffer deed Papendorp iets terug door Hicham Chatouani (3-1). Nog net voor de pauze stelde Baronie orde op zaken door Nizar Mekkaoui (4-1). Baronie liep in de tweede helft uit naar 8-1 door doelpunten van David Vermeulen, Mijnhijmer (2x) en Jens Wirix.

GVV Unitas – Halsteren 0-1
Halsteren, één van de titelkandidaten in de hoofdklasse B, wist de uitwedstrijd tegen GVV Unitas winnend af te sluiten. De winnende treffer kwam op naam van Karim Didi, hij passeerde de doelman van de tegenstander in de 57ste minuut.

Overige uitslagen:
Nuenen – SV Meerssen 4-1
Leonidas – Alphense Boys 1-4
Gemert – IFC 5-2
De Meern – Vlissingen 0-3
Groene Ster – Minor 5-1
RKAVV – UDI’19  3-1

Advertentie
Advertentie

Meer over Hoofdklasse