Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Halsteren ook te sterk voor Papendorp en concurrent Gemert wint van Nuenen

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Halsteren ook te sterk voor Papendorp en concurrent Gemert wint van Nuenen

Halsteren blijft lijstaanvoerder van de hoofdklasse B van het zondagvoetbal. De ploeg wist het uitduel met Papendorp met ruime cijfers te winnen (0-4). Concurrent Gemert pakte ook drie punten, Nuenen werd met minimaal verschil verslagen (0-1).

Papendorp – Halsteren
De lijstaanvoerder kende een uitstekende start. In de eerste minuut wist Tom de Bonte het net van de tegenstander al te vinden (0-1). In de 23ste minuut wist Halsteren de voorsprong te verdubbelen en wederom was het De Bonte die verantwoordelijk was voor de treffer. In de tweede helft wist de uitspelende formatie nog twee keer te scoren. In de 78ste minuut was het vanaf de penaltystip Thomas van der Spek die de 0-3 aan liet tekenen en het slotakkoord was van Robert Braber (op archiefbeeld in actie voor Helmond Sport) in de 86ste minuut (0-4).

Uitslagen:
Leonidas – RKAVV 0-4
Alphense Boys – IFC 1-1
Baronie – De Meern 3-0
GVV Unitas – UDI’19 2-3
Groene Ster – SV Meerssen 1-1
Nuenen – Gemert 0-1
Minor – Vlissingen 2-1
Papendorp – Halsteren 0-4

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse