Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Gemert wint topper van GVV Unitas, Baronie gelijk tegen Minor

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Gemert wint topper van GVV Unitas, Baronie gelijk tegen Minor

Gemert is de nieuwe koploper van de hoofdklasse B nadat het in eigen huis de topper wist te winnen van GVV Unitas (4-1). Een hoofdrol was weggelegd voor Ralf Kamper die maar liefst drie keer trefzeker was. Baronie kwam niet verder dan een puntendeling tegen Minor (2-2). 

Gemert kwam vroeg op voorsprong door een doelpunt van Ralf Kemper (1-0). Nog voor de pauze werd het duel al in het slot gegooid. Wederom Kemper en Thijs van Pol zorgden voor een ruststand van 3-0. In de tweede helft maakte Kemper zijn derde van de middag (4-0), de eindstand werd bepaald door Pascal van Delden (4-1).

Uitslagen:
Leonidas – Groene Ster 0-4
Gemert – GVV Unitas 4-1
Alphense Boys – Vlissingen 1-0
De Meern – RKAVV 0-3
Baronie – Minor 2-2
SV Meerssen – IFC 0-2
Halsteren – UDI’19 0-0

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse