Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Volendam te sterk voor Nootdorp, FC ‘s-Gravenzande goed voor half dozijn treffers tegen DFS

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Volendam te sterk voor Nootdorp, FC ‘s-Gravenzande goed voor half dozijn treffers tegen DFS

RKAV Volendam wist, zoals vooraf verwacht mocht worden, drie punten gepakt tegen laagvlieger Nootdorp (3-1). Concurrent FC ‘s-Gravenzande blijft nadrukkelijk in het spoor van de koploper, de ploeg won met 6-0 van DFS.

Voor de wedstrijd tussen FC ‘s-Gravenzande en DFS werd Ruben de Groot gehuldigd voor zijn honderdste wedstrijd in het eerste elftal van de thuisploeg. In de 34ste minuut werd de score geopend door Frank Broos (1-0) en net voor de pauze wist FC ‘s-Gravenzande de voorsprong te verdubbelen, weer was het Broos (foto) die de doelman van DFS passeerde (2-0). In de tweede helft werd de score verder uitgebreid naar 6-0, doelpunten kwamen op naam van Patrick Triep, de voornoemde Ruben de Groot, Broos en Rick Broers.

Uitslagen:
RKAV Volendam – Nootdorp 3-1
FC ‘s-Gravenzande – DFS 6-0
Ter Leede – Capelle 4-1
Smitshoek – Spijkenisse 1-1
Zwaluwen – AVV Swift 1-0
FC Rijnvogels – Jodan Boys 0-2
XerxesDZB – Achilles Veen 0-3
Jong FC Den Bosch – SC Feyenoord 2-0

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse