Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Hoogeveen nieuwe koploper na zege op RKVV DEM, eerste nederlaag Alcides

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Hoogeveen nieuwe koploper na zege op RKVV DEM, eerste nederlaag Alcides

Hoogeveen is de nieuwe nummer één van de hoofdklasse A van het zondagvoetbal. De ploeg wist de uitwedstrijd van de voorgaande lijstaanvoerder RKVV DEM winnend af te sluiten (1-3). Alcides verloor ook zijn ongeslagen status, het ging zaterdag al thuis onderuit tegen Achilles 1894.

RKVV DEM – Hoogeveen
De gasten kwamen na twintig minuten spelen aan de leiding. De doelman van de thuisploeg bokste de bal weg na een voorzet en de bal kwam daarna voor de voeten van Tom Heerkes (0-1). Voor de pauze wist RKVV DEM echter weer orde op zaken te stellen. Cijntje was verantwoordelijk voor de 1-1. In de tweede helft liep Hoogeveen uit naar een 1-3 zege, dit door doelpunten van  Twan Berends en Daniel Manning.

De uitslagen:
Purmersteijn – RKHVV 6-1
Alcides – Achilles 1894 0-1
AWC – MSC 4-1
De Bataven – Be Quick 1887 3-1
Hoogland – Fortuna Wormerveer 1-1
Silvolde – RKZVC 1-3
SDO – Hollandia 3-2
RKVV DEM – Hoogeveen 1-3

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse