Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Hoogeveen blijft koploper ondanks puntendeling tegen Hollandia

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Hoogeveen blijft koploper ondanks puntendeling tegen Hollandia

Hoogeveen wist zondagmiddag de koppositie vast te houden in de hoofdklasse B. De ploeg speelde in eigen huis gelijk tegen Hollandia (2-2). De huidige nummer twee RKZVC won met fraaie cijfers van Hoogland (1-4).

Hoogeveen – Hollandia
De thuisploeg kwam na een half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Sadik Spijodic (1-0).  het gejuich was nog maar net verdwenen in Hoogeveen of de bal lag weer in het net. Nu was het echter Hollandia dat door middel van Kevin Giele (foto) trefzeker was (1-1). Nog voor de pauze stelde Hoogeveen orde op zaken en kon het door een doelpunt van Levon van Dijk gaan rusten met een voorsprong (2-1). In de tweede helft was het weer Giele die de eindstand door zijn treffer in de 61ste minuut bepaalde op 2-2.

 

Samenvatting Hoogeveen – Hollandia (Hoogeveen TV)

 

Uitslagen:
Hoogeveen – Hollandia 2-2
AWC – Achilles 1894 3-1
De Bataven – Alcides 5-1
RKVV DEM – Be Quick 1887 2-2
Purmersteijn – SDO 1-3
Hoogland – RKZVC 1-4
MSC – Fortuna Wormerveer 4-2
Silvolde – RKHVV 7-1

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse