Home Competities Hoofdklasse OVERZICHT | Hoofdklasse A: Be Quick 1887 onderuit tegen Alcides, ruime zege...

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Be Quick 1887 onderuit tegen Alcides, ruime zege voor Hollandia en Achilles 1894

Achilles 1894 mag zich na de eerste speelronde koploper noemen in de hoofdklasse A van het zondagvoetbal. De ploeg was op het eigen sportpark te sterk voor De Bataven (4-0). Hollandia boekte ook een grote zege, maar moest ook één treffer incasseren tegen Hoogland (4-1). Alcides versloeg het uit de Derde Divisie gedegradeerde Be Quick 1887 (0-2) en RKZVC won als debutant van Fortuna Wormerveer (0-1).

- Advertentie -

Achilles 1894 – De Bataven
Pelle de Vries opende de score na 27 minuten in het voordeel van de thuisploeg. In de beginfase had hij nog een fraaie mogelijkheid laten liggen toen hij in een één tegen één situatie kwam met doelman Jeroen Wels. Even na de pauze werd de voorsprong groter nadat Stan Haanstra tekende voor de 2-0. Haanstra was in de tweede helft nog goed voor twee treffers waardoor de stand bij het affluiten van de scheidsrechter 4-0 was.

Be Quick 1887 – Alcides 0-2
Alcides maakte zijn rentree in de hoofdklasse en had weinig moeite met het uit de Derde Divisie gedegradeerde Be Quick 1887. In de eerste helft wist Jermain Wobbes een voorzet van Frank Fokke van dichtbij af te ronden (0-1). De eindstand werd bepaald op 0-2 door een treffer van Koen Romme.

Overige uitslagen:
HollandiaHoogland 4-1
Hoogeveen – AWC 2-1
RKHVV – RKVV DEM 1-3
Silvolde – Purmersteijn 4-3
Fortuna Wormerveer – RKZVC 0-1
MSC – SDO 1-1

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES