Volg ons
Joseph Oosting HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Oosting ziet moeizaam HHC: “We zijn te wisselvallig”

Oosting ziet moeizaam HHC: “We zijn te wisselvallig”

HHC Hardenberg maakt nog altijd een moeizame start van het seizoen door, want de nederlaag op eigen veld tegen TEC van 0-3 kwam hard aan. De oranjehemden staan met pas drie punten op de teller nog altijd onderin de Tweede Divisie en voorlopig is er nog geen enkele zege geboekt.

We vallen in twee stukken uitéén

Over de nederlaag tegen TEC was trainer Joseph Oosting helder. “We zijn te wisselvallig”, vertelde hij voor de camera van HHC TV. “De afgelopen wedstrijden zag ik dat niet. Met name in de teamspirit en het voor elkaar gaan, dat heb ik nu dus niet gezien. Hoe dat komt? Doordat we kansen niet maken, vallen we in twee stukken uitéén. Sommige jongens willen vooruit en andere achteruit. Dat was met name in de eerste helft was dat het probleem, het veld werd daardoor heel groot. Na rust proberen we nog wel wat en daardoor kregen we nog wat kansjes. Maar het zat er gewoon niet in vandaag.”

Het hele interview met Joseph Oosting

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie