maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkOok De Dijk versterkt zich tussentijds: Ajacied El Idrissi sluit aan

Ook De Dijk versterkt zich tussentijds: Ajacied El Idrissi sluit aan

De Dijk heeft haar aanvallende mogelijkheden verder uitgebreid. De Amsterdammers voegden Adham el Idrissi deze week toe aan de selectie. De 20-jarige spits debuteerde woensdagavond al met een invalbeurt in het bekerduel met Ajax.

Weerzien
Dat was voor El Idrissi een weerzien met veel voormalig ploeggenoten, want de aanvaller zag zijn contract bij Ajax in januari van dit jaar ontbonden worden. Sindsdien liep hij stages bij verschillende profclubs, maar tot een contract leidde het niet. Bij De Dijk zien ze wel wat in de behendige aanvaller, die een aardige indruk maakte bij zijn debuut.

Potentie
El Idrissi genoot zijn jeugdopleiding bij Zeeburgia en schopte het zelfs tot jeugdinternational. Bij Jong Ajax kwam hij tot vijf optredens in de Jupiler League. ,,Adham is een speler met potentie”, stelt coach Jochem Twisker tegenover Voetbal247.nl. ,,We zien verschillende spelers met wat fysieke klachten, wat nog maar eens onderstreept dat we een brede selectie nodig hebben.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD