donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagOngeloof bij doelpuntenmaker Teijsse na nederlaag: 'Ik vond ze echt slecht'

Ongeloof bij doelpuntenmaker Teijsse na nederlaag: ‘Ik vond ze echt slecht’

Yordi Teijsse was zichtbaar teleurgesteld direct na de verloren wedstrijd tegen het beloften team van Almere City (2-3). De aanvaller van Quick Boys, die goed was voor twee treffers, nam geen blad voor de mond en kon niet geloven dat zijn team verloor van een in zijn ogen zwakke tegenstander.

We liepen elkaar in de weg
,,Heel zuur, ik lieg ook niet als ik zeg dat de tranen in mijn ogen sprongen. Ik was blij dat het rust was op een gegeven moment. Dit mag niet gebeuren, je werkt ze natuurlijk de wedstrijd in door zo simpel de 1-0 weg te geven. Voorin leek het ook nergens op, we liepen elkaar alleen maar in de weg, geen communicatie, niemand durfde zijn bek open te trekken. Dan had ik er nog vertrouwen in zoiets van dit team is echt slecht, dus al speel je een lange bal dan kun je chaos bij ze creëren. Dat zag je ook in de tweede helft, maar vandaag was heel treurig”, aldus Teijsse tegenover de camera van Omroep West.

Almere City is heel zwak
De speler van Quick Boys stak de hand in eigen boezem, zijn team had naar zijn zeggen nooit mogen verliezen van deze tegenstander. ,,Almere City is gewoon heel zwak. Ik denk dat je heel makkelijk hier vier goals kunt maken, maar normaal gesproken moet twee goals ook genoeg zijn. Maar als je op 2-2 komt in de tweede helft dan mag je nooit meer verliezen, eigenlijk nooit meer gelijkspelen want ik vond ze echt slecht, sorry.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD