woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887OJC Rosmalen wint knotsgek duel, EVV knokt zich naar zege tegen HSC'21

OJC Rosmalen wint knotsgek duel, EVV knokt zich naar zege tegen HSC’21

Be Quick 1887 en OJC Rosmalen maakten er vanmiddag op De Esserberg een knotsgek duel van, waarbij de Brabanders uiteindelijk aan het langste eind trokken: 3-4. EVV boekte een zwaar bevochten 2-1 op zege op HSC’21, waarbij de Limburgers het laatste kwart van de wedstrijd met tien man speelden.

Be Quick 1887 – OJC Rosmalen 3-4
Be Quick startte het duel zoals het weer: stormachtig. Na ruim tien minuten stond het al 2-0 door twee treffers van Thomas Careman. Daarna ging de storm weer even liggen tot vlak voor rust. Toen sloeg OJC in een paar minuten tijd drie keer ongenadig toe, zodat de ruststand plotseling 2-3 was Stijn Rambach, Diego Meerveld (foto) en Steef Nieuwendaal zetten de wedstrijd op zijn kop. Vlak na rust was het alweer gelijk door de derde van Thomas Careman, maar toch ging OJC Rosmalen met de volle buit aan de haal. Kevin van Kempen schoot na een uur de 3-4 binnen vanaf de strafschopstip. Opmerkelijk: vorige week gaf Be Quick 1887 tegen ADO’20 ook al een ruime voorsprong (1-4) weg in een paar minuten tijd.

EVV – HSC’21 2-1
Met hangen en wurgen slaagde EVV erin de 2-1 voorsprong over de meet te trekken. Nadat Demen Roumen met nog een kwart wedstrijd te gaan zijn tweede geel kreeg was het vrouwen en kinderen eerst, maar met wat geluk en een uitmuntende doelman Michel Vercruysse hielden de Limburgers stand. Na het eerste bedrijf was de stand nog gelijk. Bas Postma zette de bezoekers na een kwartier op voorsprong en Rick Geenen maakte zeven minuten later gelijk. Tien minuten na rust zette Jeremy Lemmens EVV op de uiteindelijk beslissende voorsprong.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD